2023. március 31., péntekMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Pécsi kesztyűben lépett fel Rihanna a Super Bowl-on

Hirdetés

Pécsi kesztyűben lépett fel Rihanna a Super Bowl-on

Pécsi Gloves International (PGI) készítette azt a tűzpiros puha báránybőr kesztyűt, amit Rihanna a 2023-as Super Bowl Half Time show-ban viselt – írja Facebook-posztban a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. Mint kiderült, több variáció is készült az énekesnő számára, aki nem először viseli a cég által előállított terméket, így a méret levétele már nem is volt kérdés. Hozzáteszik, a PGI rendszeresen vesz részt olyan együttműködésekben, melyben neves sztárok és filmek szereplői viselik a kiemelkedő tudással rendelkező pécsi szakemberek munkáját.

Mint írják, Pécs méltán híres a kesztyűgyártásról és a tradicionális értékek megőrzése mellett a PGI igyekszik innovációkkal és új technikai megoldásokkal szerezni olyan megrendeléseket, amelyek az átlagostól eltérnek.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230214_Pecsi_kesztyuben_lepett_fel_Rihanna_a_Super_Bowlon#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Csalók hirdetnek a Mol nevében befektetéseket

Csalók hirdetnek a Mol nevében befektetéseket

Csalók élnek vissza a Mol nevével – közölte az olajtársaság. A Facebook-oldalukon közzétett posztban azt …