2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Osztrák focicsapat lehet Mészáros Lőrinc következő nagy fogása

Osztrák focicsapat lehet Mészáros Lőrinc következő nagy fogása

Ajánlatot tett az SV Mattersburg futballcsapatra Mészáros Lőrinc az osztrák Der Standard beszámolója szerint. A lap azt írja, hogy az osztrák élvonalban érdekelt klubnak három kérője van.

Az egyik a 15 év után a csapattól távozó bosnyák hátvéd, Nedejko Malic apósa, a bosnyák energiaiparban érdekelt vállalkozó. A másik egy kínai-amerikai befektető, Chien Lee, akinek az FC Thun, az FC Ostend, az FC Nice és az FC Barnsley is az érdekeltségébe tartozik, s a lap szerint az SVM jól illeszkedne a portfóliójába. A harmadik pedig Mészáros Lőrinc.

A cikkben Mészárost pénzügyekben a magyar miniszterelnök „jobb és bal kezének, vagy inkább zsebének” nevezik, ahová bármikor kedve szerint benyúlhat.

A lap médiamogulnak és oligarchának is titulálja Mészárost, és megemlíti, hogy két évvel ezelőttig Felcsútnak a polgármestere volt, a településen peidg fociakadémia, stadion és kisvasút is épült.

A Der Standard úgy tudja, hogy a burgenlandi vezetők még nem biztosak abban, szeretnék-e, hogy Mészáros kezébe kerüljön a klub.

Az együttes azért került nehéz helyzetbe, mert legfontosabb támogatója, a Commerzialbank Mattersburg elnevezésű, elsősorban a magyar határ mentén tevékenykedő pénzintézet csődbe ment. A bank vezetőségét csalással vádolják – számolt be róla osztrák sajtóhírek alapján a Nyugat.hu.

Mészáros Lőrincnek nem ez volna az első külföldi futballérdekeltsége: ő a horvátországi NK Osijek többségi tulajdonosa.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200730_meszaros_lorinc_sv_mattersburg_foci#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Rekordot döntött az OTP, annyit vásárolt saját részvényeiből

Rekordot döntött az OTP, annyit vásárolt saját részvényeiből

Új rekordot állított fel idén az OTP sajátrészvény-vásárlása, hiszen a hétfői vásárlással a bank meghaladta …