2023. szeptember 29., péntekMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Orosz oligarcha vette meg a Korda-villát

Orosz oligarcha vette meg a Korda-villát

Egy orosz származású, de Magyarországon élő milliárdos üzletember vállalkozása vásárolta meg a Korda-villát – írja a https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/korda-villa-elado-vevo/lhg682f. A lap szerint Korda Györgynek és Balázs Klárinak másfél év után sikerült eladniuk az korábban 780 millió forintért kínált 1500 négyzetméteres, 22 szobás ingatlant és a hozzá tartozó telket.

Az új tulajdonos a Gorod Pro Kft., amelynek tulajdona Timur Rahimkulov, aki 172,8 milliárdos vagyonával a 11. leggazdagabb Magyarországon a Forbes listája szerint, és akinek apja Megdet Rahimkulov, Vlagyimir Putyinhoz közel álló, korábban szintén Magyarországon élő üzletembet, akinek 400 ezer milliárd forintnyi értékűre becsülték vagyonát.

Korda György a lapnak elismerte, hogy eladták a villát, ami szerinte jó kezekbe került, mint idézték: “igazán rendes új tulajdonossal sikerült megegyeznünk”. A zenész házaspár otthonának volt egy korábbi vevője is de ő nem fizetett:

Nem fizetett a vállalkozó Kordáék budai villájáért, 780 milliótól estek el

A zenész házaspár korábban félmilliós rezsit fizetett az ingatlanban.

kOdáék

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230607_ingatlan_orosz_oligarcha_vette_meg_a_Kordavillat_korda_gyorgy_timur_rahimkulov#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

A helyszíni ellenőrzés során talált súlyos higiéniai problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztették egy Csongrád-Csanád vármegyei …