2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Órákig állt a műszaki vizsgáztatás

Hirdetés

Órákig állt a műszaki vizsgáztatás

Reggel óta nem működött országosan a műszaki vizsgáztatás hétfőn, amely végül délután indult újra. Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmünket hétfőn délelőtt, hogy reggel 7 órára kapott időpontot műszaki vizsgára, majd közölték vele, hogy leállt a vizsgáztatás és várnia kell. Elmondása szerint délben még mindig nem oldódott meg a probléma, így ő végül új időpontot kapott.

Több vizsgahelyen is megerősítették, hogy reggel 6 óta nem működött a rendszer, a Belügyminisztériummal való adatkapcsolat állt meg. Mint elmondták volt, aki otthagyta az autóját a vizsgaállomáson, mások új időpontot kaptak.

A problémával kapcsolatban megkerestük a Belügyminisztériumot, amint további részleteket megtudunk, a cikket frissítjük.

Hirdetés

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20210712_Orszagosan_leallt_a_muszaki_vizsgaztatas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Több évre visszamenőleg, milliókat fizet ki a brit sofőröknek az Uber

Több évre visszamenőleg, milliókat fizet ki a brit sofőröknek az Uber

Egy nyugdíjmegtakarításokat ellenőrző szervezettel kötött megállapodás értelmében egészen 2017. május 1-ig visszamenőleg, vagy addig, amikor …