2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Oltóközpontot csinálnak a kaliforniai Disneylandből

Hirdetés

Oltóközpontot csinálnak a kaliforniai Disneylandből

A kaliforniai Disneyland Resort az új koronavírus elleni oltások beadásának első nagy központja lesz az amerikai Orange megyében – jelentette be a hatóság hétfőn. A vidámparkban kialakított központ naponta helyi lakosok ezreit tudja majd ellátni védőoltással, további négy hasonlót terveznek még a régióban.

A Disneylandben a tervek szerint a hét második felében kezdődhet az oltás.

„Orange megye legnagyobb munkaadója, a Disneyland Resort jelentkezett, hogy otthont adjon a megye első oltási szuperhelyszínének, vállalva a vakcináció monumentális feladatát. Fontos, hogy a lehető legtöbb jelentkezőt beoltsuk, ehhez pedig elegendő helyre van szükségünk” – írta a közleményben Andrew Do, a megye vezetője.

Kaliforniában a fertőzöttek száma magasra szökött az utóbbi időben, összesen több mint kétmillióan kapták már el a vírust. A Disneyland a világjárvány miatt március óta zárva tart, a Downtown Disney elnevezésű sétáló- és bevásárlóutca – az állami előírások figyelembevételével – már látogatható, de az éttermeibe nem lehet beülni, és az üzletei sem nyitottak ki mind.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/vallalat_vezeto/20210112_disneyland_orange_usa_oltokozpont#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Kiírta a CDHT Hotel Projekt Kft. a közbeszerzési eljárást a Tihanyi Kastélyszálló és Tréning Központ …