2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Nyomdaipari cég került Szalay-Bobrovniczky Kristóf érdekeltségébe

Hirdetés

Nyomdaipari cég került Szalay-Bobrovniczky Kristóf érdekeltségébe

Többségi tulajdonosa lett a Print Direct Hungary Kft.-nek januárban a Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter vagyonkezelő cége, a VBPS Ingatlankezelő Kft. – írja a Népszava. A vállalkozás a cégadatok szerint főtevékenységként reklámügynökségi munkát végez, de más nyilvántartások szerint a nyomdaiparban is dolgozik.

A Print Direct arra az újpesti gyártelepre van bejelentve, ahol az óriásplakátjairól és nagy méretű kültéri dekorációiról ismert OSG Hungary Kft. üzemel, amely 2013 és 2017 között a tulajdonosa volt.

Az OSG korábban annak az ESMA Reklám Zrt.-nek a tulajdonában volt, amely idővel Garancsi István érdekeltségébe került. Az ESMA szerepe kulcsfontosságú a kormányplakátok megjelentetésében.

Hirdetés

A Népszava megkereste a Honvédelmi Minisztériumot, hogy megtudja, részt vett-e a Print Direct akár csak alvállalkozóként állami megbízások teljesítésében, politikai célú reklámkampányban, de nem kaptak választ. A cikkben ugyanakkor az olvasható: a közbeszerzési portálokon ugyanakkor nincs nyoma annak, hogy a kft. kapott volna közmegrendelést, igaz, azokon az alvállalkozókat csak egy bizonyos összeghatártól kötelező feltüntetni.

Mielőtt megkapta volna a honvédelmi tárcát, Szalay-Bobrovniczky számos cégben volt jelen. Miniszterré válása után kiszállt a honvédségnek repülőt gyártó, illetve az orosz vonatbizniszben résztvevő vállalkozásaiból, illetve a Las Vegas kaszinókból.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221116_szalay_bobrovniczky_kristof_ceg_vallalkozas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Előfizetéses szolgáltatást indít a Wolt, házhozszállítási díj nélkül rendelhetnek a vásárlók

Előfizetéses szolgáltatást indít a Wolt, házhozszállítási díj nélkül rendelhetnek a vásárlók

A magyar gyorskereskedelmi piacon elsőként vezeti be az ingyenes kiszállítást a Wolt, egy havi 1490 …