2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Nyolcszorosan túlárazott közvélemény-kutatás miatt indul vizsgálat a Főtávnál

Hirdetés

Nyolcszorosan túlárazott közvélemény-kutatás miatt indul vizsgálat a Főtávnál

Viszgálat indul egy nyolcszorosan túlárazott „fideszes” közvélemény-kutatás miatt – jelentette be közösségi oldalán Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes. A kifogásolt szerződést a FŐTÁV kötötte.

Kötelező a vízműveknek, a csatornázási műveknek és a távfűtő cégnek is kétévente független közvélemény-kutató segítségével felmérni, hogy az emberek mennyire elégedettek a szolgáltatásaikkal. A feladatra 2019-ben a Fővárosi Vízművek 1,78 millió forintért szerződött egy céggel, a Fővárosi Csatornázási Művek pedig 2 millióért.

A FŐTÁV viszont 14,7 millió forintért (+áfa) bízott meg ugyanezzel a feladattal egy követeléskezelő céget, BDM Best Debt Management Kft.-t

Hirdetés

– részletezte az ügyet Tüttő.

Az eset Tarlós István főpolgármestersége alatt történt, a FŐTÁV-ot pedig a Fidesz korábbi XII. kerületi polgármestere, a tavaly decemberben kirúgott Mitnyan György vezette – emlékeztetett a főpolgármester-helyettes.

Tüttő kiemelte azt is, hogy a túlárazva szerződtetett BDM referenciaként a Főtávval kötött korábbi szerződését csatolta be: egy 24,9 milliós másik ügyfél-elégedettségi szerződést.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200624_tularazott_kozvelemenykutatas_tutto_mitnyan#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A rendőrség előtt az önkormányzati lakást Airbnb-szállássá alakítók ügye

A rendőrség előtt az önkormányzati lakást Airbnb-szállássá alakítók ügye

Néhány hete írta meg a hvg.hu, hogy busás haszonnal turistáknak adtak ki önkormányzati bérlakásokat. Mint …