2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Nébih: vegán proteint hívott vissza a Nutriversum

Hirdetés

Nébih: vegán proteint hívott vissza a Nutriversum

Nem jelölt szója allergén jelenléte miatt Vegan Protein PEA and RICE többféle ízesítésben nevű termékeket hívott vissza a Nutriversum – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A termékek csomagolása:

© Nébih

Hirdetés

A termékek pontos azonosító adatait a Nébih oldalán, ide kattinva találja.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el, azokat a Nutriversum blokk nélkül is visszaveszi.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230520_Nebih_vegan_proteint_hivott_vissza_a_Nutriversum#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kétféle kukoricatallért hívott vissza a Nébih, ha vett belőlük, ne egye meg

Kétféle kukoricatallért hívott vissza a Nébih, ha vett belőlük, ne egye meg

Nem engedélyezett növényvédőszer-maradék (klórpirifosz) jelenléte miatt a gyártó, a Good Food Products visszahívta a 2023. …