2020. október 24., szombatMa Salamon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.24. Salamon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Megvette a Culinarist Száraz István

Megvette a Culinarist Száraz István

A friss cégbírósági adatok szerint Száraz István a Dry Import Kft. nevű cégén keresztül a Culinaris Kft.-ben megjelent egyedüli tagként, vagyis megvette a prémium delikátbolt-hálózatot – írja a Forbes.

Száraz István a médiaérdekeltségeivel lett ismert, de mostanra eladta a portáljait. A kormányközeli Origót kiadó New Wave Media Csoport 2017-ben került tőle a jegybankelnök fiához, Matolcsy Ádámhoz, a We Love Budapest Kft.-nek pedig idén nyárig volt a tulajdonosa. Utóbbi üzemelteti a We Love Budapest és a We Love Balaton oldalakat, amelyekről a hvg360 írta meg, hogy a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványhoz kerültek júliusban.

Száraz Istvánnak egy másik cége is van, a Frank Digital, arról tavaly derült ki, hogy nem kevés pénzért intézheti a Matolcsy György elnökölte Magyar Nemzeti Bank (MNB) kommunikációs feladatait.

Az egyik legutolsó hír Szárazzal kapcsolatban az volt, hogy közös irányítást szerzett a Gemil Pharma Zrt. nevű cég felett Herczku Milán, Pásztor Gergely, az állami tulajdonú Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a Drycom Kft. Utóbbi cég a volt Origo-tulajdonos vállalkozása.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200921_culinaris_szaraz_istvan#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

A stabil működési háttérrel rendelkező, több mint 20 éve az alkuszi piacon tevékenykedő Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz …