2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Mégsem olyan jó a másnaposság ellen a Regenera, mint ahogy hirdették?

Hirdetés

Mégsem olyan jó a másnaposság ellen a Regenera, mint ahogy hirdették?

Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal a Regenera revitalizáló és másnaposság elleni ital gyártójával és forgalmazójával, az SSHS Group Kft.-vel, valamint a Regenera Hungary Kft.-vel szemben.

A versenyhivatal szerint a cégek országos tévéreklámokban, illetve az interneten az üdítőitalt olyan egészségre ható állításokkal népszerűsítették, amelyek valószínűsíthetően nem felelnek meg az élelmiszerekre irányadó ágazati szabályoknak, és a fogyasztókat is megtéveszthették.

Az eljárás megindítása nem azt jelenti, hogy a két cég megsértette a szabályokat, a tények tisztázására három hónapjuk van.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230216_Megsem_olyan_jo_a_masnapossag_elleni_ital_mint_ahogy_hirdettek#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Közel 100 millió forintba kerül a közmédia saját autómosója

Közel 100 millió forintba kerül a közmédia saját autómosója

Nettó 58,3 millió forintért alakítják át azt az épületet, amelyben autómosót szerelnek fel az MTVA …