2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Megint kormányközeli vállalkozók nyertek nagyot a szállodafejlesztési pályázaton

Hirdetés

Megint kormányközeli vállalkozók nyertek nagyot a szállodafejlesztési pályázaton

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program honlapja nemrég újult meg, ez pedig lehetőséget adott arra, hogy újabb, eddig nem ismert nyertesek neve derüljön ki – írja az Mfor.hu.

A lap összesítése szerint az eddig ismerteken túl minimum újabb 3,1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást osztottak ki, a nyertesek között pedig régi ismerősök tűnnek fel.

A Bacsa György BSP Ingatlanberuházó Kft.-je például 210 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott egy négycsillagos panzió kialakítására. Ő Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató unokatestvérének a fia, a Mol egyik igazgatója és nem mellesleg abban a városban, Esztergomban építkezhet, ahol Hernádi Ádám, Zsolt unokaöccse a polgármester.

Hirdetés

Esztergomban amúgy is felpörögtek a beruházások, hiszen Meggyes Tamás volt fideszes polgármester egykori kampányfőnöke, Horváth Mihály is építhet két panziót: két vállalkozása is kapott támogatást (144 és 134 millió forintot).

Ismerős lehet még Száraz István (képünkön) neve, aki korábban beindította a Vs.hu-t, tulajdonolta az Origót, illetve szórakozóhelyei is vannak a budapesti belvárosban. Ő is két pályázaton nyert: 300 millió forint közpénzt kapott egy 25 szobás, négycsillagos panzió építésére Zebegényben, valamint további 90 milliót egy dömösi négycsillagos panzióra.

A további nyertesekről az Mfor.hu cikkében olvashat, a Kisfaludy-program eddigi kedvezményezettjeiről pedig ide kattintva tájékozódhat.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20201006_kisfaludy_szallasfejlesztes_palyazat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Kiírta a CDHT Hotel Projekt Kft. a közbeszerzési eljárást a Tihanyi Kastélyszálló és Tréning Központ …