2023. március 22., szerdaMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Megbénította pár órára a debreceni akkugyár építését a Mi Hazánk

Hirdetés

Megbénította pár órára a debreceni akkugyár építését a Mi Hazánk

Órákra megbénította a kínai CATL debreceni gyárának építési munkálatait a Mi Hazánk. Erről Toroczkai László a párt elnöke és parlamenti képviselője számolt be Twitterén nem sokkal öt óra előtt.

Az Országos Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese a hvg.hu kérdésére azt mondta, hogy a helyszínre kivonultak a rendőrök, de cikkünk írásának idején az intézkedés már véget ért. Az ügyeletes szerint

Hirdetés

két személy ellen indult szabálysértési eljárás a gyülekezis joggal való visszaélés miatt.

A gyár építéséről a Mi Hazánk mellett a Momentum is helyi népszavazást íratott volna ki, ám a helyi választási bizottság nem hitelesítette egyiket sem.

A gyár a múlt hét elején kapta meg a környezethasználati engedélyt a kormánhivataltól, amit bíróságon támadt meg a Momentum.

Borítóképünk illusztráció.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230224_debreceni_akkumukatorgyar_mi_hazank_catl_rendorseg#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Távozott Orbán öccse a Norbi Update igazgatóságából

Távozott Orbán öccse a Norbi Update igazgatóságából

Költségcsökkentésre, valamint „gyorsabb és hatékonyabb” működésre hivatkozva megszüntették a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságát, ami …