2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Majd’ 220 milliárdos üzletbe vág bele Egyiptomban a 4iG

Hirdetés

Majd’ 220 milliárdos üzletbe vág bele Egyiptomban a 4iG

Közös vállalat alapításáról írt alá szándéknyilatkozatot a Telecom Egypttel a 4iG Nyrt. Kairóban – adta hírül a társaság a BÉT honlapján. Az 1854-ben alapított Telecom Egypt az ország vezető, hatmillió vezetékes előfizetővel rendelkező telekommunikációs vállalata. A magyar céggel közös vállalkozást ezek optikai hálózattal ellátására hozzák létre, mint a közleményben fogalmaznak, az új cég

Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) passzív hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését, üzemeltetését és forgalmazását végezheti.

A szándékuk, hogy legalább hatmillió otthonban építsék ki a “legmodernebb” optikai hálózatot. Ennek érdekében körülbelül 600 millió dolláros (mintegy 220 milliárd forint) beruházással fejleszthetik Egyiptom passzív hozzáférési infrastruktúráját. Az új közös vállalkozás üzleti modelljéről, pontos tulajdonosi szerkezetéről, irányítási folyamatairól és a technológiai részletekről a szándéknyilatkozat aláírása után fognak megállapodni – írták. 

Hirdetés

Szó szerint az egekig nőttek a 4iG-vezér érdekeltségei

Alkalom szülte politikus állította feje tetejére az elmúlt hónapokban a pártok versenyét. Magyar Péter a vasárnapi voksoláson Orbán Viktor első számú kihívójává válhat. A Fidesz azonban roppant erőfeszítéssel bizonyíthatja, hogy a 2026-os legyőzéséhez ennél sokkal több kell.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20240701_vallalkozas-4ig-nyrt-egyiptom-telecom-egypt-optikai-halozat-optikai-kabel-beruhazas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kormányzati cégek, az ATV és az Index is felsejlik Rogán-Gaál Cecília busásan jövedelmező lapjának sikerei mögött

Rogán-Gaál Cecília zseniálisnak tűnő vállalkozásáról ír a Telexen a Direkt36. Arról a Top News Hungary …