2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Letöltendőt kért az ügyész Gáspár Győzőre

Letöltendőt kért az ügyész Gáspár Győzőre

Vádlottként állt a bíróság elé a minap Gáspár Győző költségvetési csalás miatt – írta az ügyről a Blikk. Gáspár még pénteken járt a bíróságon, ott/akkor érte utol a bulvárlap.

“Az egyik ügyben pénzbüntetést, a másikban börtönbüntetést kért rám az ügyész. A két ügyet egyesítette a bíróság, és majd ők döntenek arról, mi lesz az ítélet. Holott én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk” – mondta a showman.

Az ügyészség szerint a korábban létrehozott családi vállalkozás nem adózott megfelelően, valamint olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Gáspár Győző személyes kiadásai voltak. A másik eljárásban a vád szerint Gáspár és testvére luxusgépjárműveket szereztek meg külföldi cégeknek, ám azokat ténylegesen a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk. 

“Egyszerűen nem értem, mit keresek itt a bíróságon. Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam, ezt be is fogom bizonyítani. Majdnem 60 millió forintot befizettem már, pedig nem loptam el azt a pénzt korábban. Mégis, azt akartam, hogy vége legyen ennek az egésznek, azért utaltuk át az összeget” – mondta a Romantic frontembere. 

Jelentős vagyoni hátrány okozása esetén egy kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztés is kiszabható – jegyezte meg a Blikk. 

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200919_koltsegvetesi_csalas_gaspar_gyozo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

A stabil működési háttérrel rendelkező, több mint 20 éve az alkuszi piacon tevékenykedő Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz …