2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Lemond posztjáról az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója

Hirdetés

Lemond posztjáról az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója

Júniusban távozik Almássy Gabriella, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója a társaság éléről. Lemondását a Vienna Insurance Group – amelynek az Union is a tagja – tudomásul vette, utódlásáról legkésőbb júniusig döntés születik – közölte a biztosító csütörtökön.

Almássy Gabriella 2015 óta az Union igazgatóságának tagja, és 2020-ban nevezték ki elnök-vezérigazgatóvá.

© Facebook / Almássy Gabriella

Hirdetés

Az erről szóló közleményben idézték az igazgatót, aki szerint 2020 óta nagy utat tettek meg a nyereséggel párosuló növekedés irányába, és jelentős eredményeket értek el az automatizáció, a folyamatok egyszerűsítése és hatékonyabbá tétele terén, az előzetes adatok alapján a 2022-es céljaikat is teljesítették.

Borítóképünk illusztráció, rajta az anyacég bécsi központja.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230309_Lemond_posztjarol_az_Union_Biztosito_elnokvezerigazgatoja_Almassy_Gabriella#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Márciustól jeltolmácsok segítik a hallássérülteket a pénzügyek intézésében az Erste több mint száz fiókból álló hálózatában, …