2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Legfeljebb háromezer utasra számítanak Ferihegyen

Legfeljebb háromezer utasra számítanak Ferihegyen

Maximum háromezer utasra lehet számítani a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a kedden bevezetett beutazási korlátozások miatt – közölte Valentinyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs vezetője csütörtökön az M1 csatornán.

Azt mondta, hogy eddig csak a Wizzair jelentett be járattörléseket: 73-ból 12 úti célt tartanak meg. A jövő héten viszont újabb lemondások várhatók.

A repülőtéren belépéskor mindenki okmányellenőrzésen és lázmérésen esik át, valamint karantérűrlapot kell kitölteni, amely a beléptetés gyorsításáért online is elérhető, és akár előzetesen, de a repülőn is kitölthető.

Azok, akik nem jogosultak a belépésre, a tranzitzónákban várakoznak. Kedd óta kevesebb mint húsz ilyen eset volt, tünetes utas nem érkezett – mondta.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200903_ferihegy_liszt_ferenc_nemzekozi_repuloter_jarattorlesek_visszaeso_forgalom_utasok_repules#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Szijjártó még ezer lélegeztetőgép beszerzését jelentette be

Szijjártó még ezer lélegeztetőgép beszerzését jelentette be

Napokon belül a magyar egészségügy rendelkezésére fog állni a külügyminisztérium által megrendelt 1000 darab, világszínvonalú …