2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Lecseréli logóját a Pepsi

Hirdetés

Lecseréli logóját a Pepsi

A Pepsi az üdítőital megjelenésének 125. évfordulója előtt frissíti a logóját – írja a USA Today. Az új márkajel, amely a 2008 óta használtat váltja fel, a piros, fehér és kék csíkok felett egy fekete szegélyű kör közepén egy lényegesen nagyobb “PEPSI” felirattal látható, mint a jelenlegi. A korábbi “pepsi” szó szikárabb betűtípussal, egy visszafogottabb színű gömb mellett szerepel.

A logó újragondolásának célja az volt, hogy “nagy energiát, magabiztosságot és merészséget” sugározzon, mondta Mauro Porcini, a PepsiCo vezető formatervezője a lapnak.

© PepsoCo

Hirdetés

A PepsiCo idén ősszel kezdi el használni ezt a grafikát az Egyesült Államokban és Kanadában, az “elektromos” kék és fekete dobozokon és promóciókban. A PepsiCo 2024-ben vezeti be a logót globálisan.

© PepsoCo

A kutatásaik egyébként azt jelzik, hogy a fogyasztók a 70-es és 80-as évekbeli Pepsi-logókat kedvelik. “Tehát volt ez az implicit kapcsolat, amelyről azt gondoltuk, hogy ma már nem is létezik” – mondta Kaplan. “A kihívás az volt, hogy hogyan tudunk valamit, ami az örökségünk és a múltunk része, átültetni a jelenbe és a jövőbe.”

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230328_Lecsereli_feliratat_a_Pepsi#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Ugyan csak 2021 decemberében hozta létre tanácsadó cégét a miniszterelnök lánya, Szokira-Orbán Sára, már az …