2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Közleményt adott ki a Debrecenben új akkugyárat építő, kínai tulajdonú cég

Hirdetés

Közleményt adott ki a Debrecenben új akkugyárat építő, kínai tulajdonú cég

Az Eve Power keddi közleménye szerint a gyár 45 hektáron, a BMW beszállítóinak fenntartott Észak-nyugati Gazdasági Övezetben épül fel 2026-ra. A cég azt ígéri, hogy világszínvonalú tudást és piacvezető technológiát telepít Debrecenbe, így az itt készülő akkumulátorcellák a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek majd. A gyár évi 28 gigawattóra (GWh) gyártókapacitással rendelkezik majd.

A cég olyan új típusú, 46 milliméter átmérőjű, nagy teljesítményű akkumulátorcellákat állít majd elő az elektromos BMW-khez, amelyek kisebbek, könnyebbek és 20 százalékkal sűrűbbek lesznek a jelenleg használtaknál, aminek köszönhetően a hatótávolság 30 százalékkal is nő. Ezeknek a 6. generációs akkumulátoroknak 30 százalékkal gyorsabb lesz a töltési sebességük.

A cég napelemeket és energiatároló rendszert alkalmaz az energiahatékony termelés érdekében, és a karbonkibocsátást is folyamatosan ellenőrizni fogják. Az Eve Power hosszú távon olyan beszállítókkal dolgozik együtt, amelyek az akkumulátorok egyes elemeit, mint például a katód prekurzorokat és az anódokat zöld energiával állítják elő – írták.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230509_Debrecen_akkumulatorgyar_EvePower_kozlemeny#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Lidlbe, a Sparba és a Tescóba is megérkezett a kötelező akciózás – képek

A Lidlbe, a Sparba és a Tescóba is megérkezett a kötelező akciózás – képek

Csütörtöktől kötelesek a kereskedők a hatósági akciózásra, így megjelentek a boltokban a kormány újabb, kékszínű …