2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kötelező lesz feltüntetni a fizetést az álláshirdetésekben New Yorkban

Kötelező lesz feltüntetni a fizetést az álláshirdetésekben New Yorkban

Minden munkáltató, aki legalább négy alkalmazottat foglalkoztat, köteles lesz feltüntetni az álláshirdetésekben az adott pozícióra érvényes fizetési sávot New York államban – írja az Independent. A munkavédelmi szabály eddig Kalifornia és Colorado állam mellett csak New York városában volt érvényben, ezt terjesztették ki a teljes államra.

A döntés célja nemcsak az átláthatóság növelése, hanem az egyenlő bérezés garantálása nőknek és színes bőrű munkavállalóknak is, átjelentkezési lehetőség teremtése a már a cégnél dolgozóknak, valamint az, hogy a más cégeknél dolgozók felismerhessék, ha alul vannak fizetve.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230917_Kotelezo_lesz_feltuntetni_a_fizetest_az_allashirdetesekben_New_Yorkban#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

Rozsdás fűrész, véres padló, csülök a partvisok között – videón az újabb magyar horrorvágóhíd

A helyszíni ellenőrzés során talált súlyos higiéniai problémák miatt azonnali hatállyal felfüggesztették egy Csongrád-Csanád vármegyei …