2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kiderült, mi lesz azokkal, akik nem hajlandók fizetni a Twitterért

Hirdetés

Kiderült, mi lesz azokkal, akik nem hajlandók fizetni a Twitterért

Az X, avagy ahogy mindenki ismeri, a Twitter kedden közölte, hogy új előfizetési modellt tesztel, amely alapján az alapfunkció használatáért évente egy dollárt számítanának fel. A „Nem Bot” (Not A Bot) elnevezésű új előfizetésért a felhasználóknak a platform webes változatán a lájkolásért, az újratweetelésért vagy más fiókok bejegyzéseinek idézéséért, illetve a bejegyzések elmentéséért kell majd fizetni.

A díj országonként változik majd az árfolyam függvényében, az új modell pedig először Új-Zélandon és a Fülöp-szigeteken debütál.

A vállalat azt is kiemelte, hogy a meglévő felhasználókat nem érinti ez a teszt. Azok az új felhasználók azonban, akik nem kívánnak előfizetni, csak a bejegyzések megtekintésére és olvasására, a videók megtekintésére, továbbá a fiókok követésére lesznek képesek.

Hirdetés

Korábbi értesülése szerint Linda Yaccarino, az X vezérigazgatója találkozott az X hitelezőivel, és közölte velük, hogy a vállalat az előfizetéses szolgáltatásának három szintjét fogja tesztelni a felhasználónak megjelenített hirdetések száma alapján.

Elon Musk, a cég tulajdonosa pedig pénteken azt közölte a közösségi oldalon, hogy két új előfizetés indul X Premium néven. Az egyik alacsonyabb költségű, minden funkcióval, de a hirdetések csökkentése nélkül, a másik pedig drágább, de hirdetések nélkül.

 

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20231020_Kiderult_mi_lesz_azokkal_akik_nem_hajlandok_fizetni_a_Twitterert#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

2024-ben is elérhető lesz a Széchenyi Kártya Program a kkv-k számára, a feltételek sem változnak

Továbbra is változatlan feltételek mellett lesznek elérhetők a kis- és középvállalkozások számára a Széchenyi Kártya …