2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Kiderülhetett, miért váltott Nike-ról Pumára Neymar

Kiderülhetett, miért váltott Nike-ról Pumára Neymar

105 millió dolláros szerződés fűzte a brazil csodacsatárt a Nike-hoz, amellyel augusztusban szakított. Ugyanakkor a Pumával kötött új szerződésről semmit sem közöltek: sem összeget, sem pedig dátumot. Maga Neymar is igen szűkszavú volt: “Szerettem volna olyan futball-legendákat követni mint Pelé, Maradona vagy Cruyff.”

A párizsi Les Echos szerint az új szerződés valószínűleg éppúgy 105 millió dollár körül lehet, mint a Nike-val megszakított egyezség. De akkor miért váltott Neymar da Silva Santos Júnior?

“Az egyik adunk az, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek” – nyilatkozta a Puma franciaországi főnöke. Magyarán: a Nike-nak sok sztárja van, a Pumanál viszont a 28 éves brazil csatár egyedül villoghat.

A Les Echos szerint ugyanakkor még az is elképzelhető, hogy nem is maga Neymar döntött, hanem a Nike. Az amerikai cégóriás ugyanis leigazolta Kylian Mbappé-t, aki szintén a Paris Saint Germainben játszik.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200916_Kiderulhetett_miert_valtott_Nikerol_Pumara_Neymar#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Hiába építettek Mészárosék lovas stadiont, harmadháznál többen nem voltak ott

Hiába építettek Mészárosék lovas stadiont, harmadháznál többen nem voltak ott

Nem követi az Agrárminisztérium, hogy pontosan hány néző van a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban, csak becslések …