2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Hirdetés

Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Márciustól jeltolmácsok segítik a hallássérülteket a pénzügyek intézésében az Erste több mint száz fiókból álló hálózatában, közölte a pénzintézet. Ez az Erste és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) együttműködési megállapodásának köszönhető.

A tanácsadók táblagépeiken egy applikáció, a SINOSZ által létrehozott és működtetett Kontakt tolmácsszolgálat használatával segítségül hívhatnak egy jeltolmácsot. A tolmács az ügyintézés során végig segíti az ügyféllel történő kommunikációt jelnyelven, hangzó nyelven, illetve szükség szerint írásban.

Az Erste visszajelzések alapján azt írja, a siket és nagyothalló emberek közül sokan ma még nem mernek belépni egy bankfiókba a korlátaik miatt, ezen szeretnének segíteni. Az új szolgáltatás minden fiókban, teljes nyitvatartási idő alatt elérhető.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230322_Jeltolmacs_Erste_Bank_SINOSZ#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ecuadori banán és Pilóta keksz az asztalon, kanadai kávé és repohár a kukában – Mérlegen #3

Ecuadori banán és Pilóta keksz az asztalon, kanadai kávé és repohár a kukában – Mérlegen #3

Újra itt a Mérlegen, a hvg.hu új, üzleti-vállalkozási-közéleti-kibeszélő podcastja, amelyben Csatári Flóra Dóra és Dzindzisz …