2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Hirdetés

Indulhat Csányi, Garancsi és Hernádi tihanyi szállodaprojektje

Kiírta a CDHT Hotel Projekt Kft. a közbeszerzési eljárást a Tihanyi Kastélyszálló és Tréning Központ Hotel megvalósításához szükséges bontási munkálatok megtervezésére – vette észre az Mfor. A cég a CD Hungary csoport része, amely az A8 Palace Hotel Zrt.-én keresztül Csányi Sándor OTP- és Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató, valamint Garancsi István, a Market Zrt. többségi tulajdonosának tulajdonában van.

A létesítmény egykor József főherceg balatoni rezidenciája volt, később pártüdülőként funkcionált. A Gyurcsány-kormány 2006-ban privatizálta, akkor került a CD Hungary cégcsoport birtokába – olvasható a cikkben.

A lap szerint a pályázati felhívásból kiderül, hogy a szállodaberuházás a Kisfaludy-programból állami támogatást is elnyert 11,5 milliárd forint értékben.

A cikkből kiderül, hogy a kastély épülete helyi műemléki védettséget élvez, de a körülötte lévőket – a Park Hotelt, a személyzeti szállót, raktárakat és apartmanokat – bontani kell.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/vallalat_vezeto/20210202_tihany_szalloda_csanyi_garancsi_hernadi#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Áder János bejelentette a Mátrai Erőmű bezárását, de nem úgy gondolta

Áder János bejelentette a Mátrai Erőmű bezárását, de nem úgy gondolta

  „Bezárjuk az utolsó nagy szénerőművet, a Mátrai Hőerőművet” – mondta szó szerint Áder János …