2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Indul a Mérlegen, a hvg.hu üzleti podcastja!

Hirdetés

Indul a Mérlegen, a hvg.hu üzleti podcastja!

Szerdán indul a hvg.hu új podcastja, a Mérlegen, így öttagúra bővül a hvg.hu podcastjainak kínálata a Fülke, a Fülke Extra, a zCast és az Elvitelre mellett.

Új műsorunk két, állandó házigazdája Csatári Flóra Dóra, politikai-közéleti újságíró, valamint Dzindzisz Sztefan, gazdasági-vállalkozási újságíró lesz, akik kéthetente elhozzák és kibeszélik mindazt, ami a cégek világában, tágabb értelemben pedig a mindennapi életünkben történik, a pilotot követően pedig vendégeik külön betekintést nyújtanak vállalkozások és üzleti trendek kulisszái mögé. Hamarosan pedig érkezik a Mérlegen különkiadása is, a Mérlegen Extra, amelyben magyarországi nagyvállalatok vezetői mesélnek az üzleti élet rejtelmeiről és személyes vetületéről.

© Lakos Gábor

Hirdetés

Hallgassa meg új műsorunk előzetesét és keresse szerdán bárhol, ahol podcastjait fogyasztja! Iratkozzon fel a hvg.hu podcastokra Spotify-on, Apple Podcasts-onGoogle Podcasts-on vagy SoundCloudon!

 

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230425_Merlegen_hvg_hu_uzleti_podcast#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kétféle kukoricatallért hívott vissza a Nébih, ha vett belőlük, ne egye meg

Kétféle kukoricatallért hívott vissza a Nébih, ha vett belőlük, ne egye meg

Nem engedélyezett növényvédőszer-maradék (klórpirifosz) jelenléte miatt a gyártó, a Good Food Products visszahívta a 2023. …