2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Háromezer állás vár ma estig a HVG Online Állásbörzén

Hirdetés

Háromezer állás vár ma estig a HVG Online Állásbörzén

A legnagyobb magyarországi állásbörze kiállítói között vannak autógyártók (Audi, Mercedes, BMW, Suzuki), gépipari gyártók (Bosch, ZF), energetikai cégek (MVM, Siemens, Alteo), nemzetközi ügyféltámogató központok, amelyek idegen nyelveket beszélőket keresnek ügyfélszolgálati munkára (Tata Consultancy Services, Eaton, Citi, Exxonmobil, Flowserve), nagy gazdasági tanácsadók (Deloitte, KPMG), kiskereskedelmi cégek (DM, Tesco), pénzintézetek (OTP, Magyar Bankholding), és vannak standok külföldi (ausztriai és finnországi) álláslehetőségekről is.

A kiállítók listája itt tekinthető meg: https://allasborze.jobline.hu/latogatoknak/kiallitoink

A legtöbb állásajánlat közgazdász végzettségűeknek (pénzügy, számvitel, logisztika), mérnököknek, informatikusoknak, az idegen nyelveket jól beszélőknek szól. Pályakezdőket és többéves szakmai tapasztalattal rendelkezőket egyaránt keresnek a munkaadók.

Hirdetés

 

© HVG

Az online állásbörzén az álláskeresők chaten vehetik fel a kapcsolatot a cégekkel. A virtuális standoknál leadható az önéletrajz és megtekinthetőek a kiállítók által feltöltött videók, poszterek.  Ezenkívül webelőadásokon tájékozódhatsz az álláslehetőségekről. Itt betekinthetsz a kulisszák mögé: megismerheted az egyes vállalatok mindennapjait, jövőbeni kollégáidat, és felkészülési tanácsokat kaphatsz az állásinterjúra. Több kiállító nemcsak a toborzóit vonja be a webelőadásba, hanem a keresett szakterületeken dolgozó munkavállalóit. Ők első kézből adnak információt, milyen a cégnél dolgozni.

Ízelítő a pénteki online előadásokból:

10.30 Így is lehet fejleszteni! (Kovács Richárd – IT Sales Manager adesso orange)

11.00 A sokszínű NAV (Tasnádi Bence – pénzügyőr hadnagy határszolgálati vámreferens)

11.30 P&G – A végtelen lehetőségeket nyújtó világ (Jadallah Khaled)

13.00 Mi kell a pályakezdőknek? START+ pályakezdő program (Fertig Balázs Sándor, Toborzás és Onboarding Igazgató – Magyar Bankholding Zrt.)

13.30 Kulisszák mögött: A Paramountnál dolgozni – Karrierlehetőségek és tapasztalatok egy világhírű vállalatnál (Hoffer Bálint)

 

Az állásbörze alatt a Jobline.hu standján bármilyen kérdést feltehetsz pályázásoddal kapcsolatban. Az önéletrajzírással kapcsolatos kérdéseidet szakértő válaszolja meg.

Várunk a HVG Online Állásbörzén április 28-án a https://allasborze.jobline.hu/ oldalon.

 

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230428_Haromezer_allas_var_ma_estig_a_HVG_Online_Allasborzen#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 80-90 százalékos leépítés jöhet a Zalakerámia tófeji gyárában

80-90 százalékos leépítés jöhet a Zalakerámia tófeji gyárában

Csoportos létszámleépítés lesz a Zalakerámia tófeji gyárában, a részleteket várhatóan szerdán jelentik be az osztrák …