2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Hamarosan készpénz nélkül is fizethetünk a Volánbusz járatain

Hirdetés

Hamarosan készpénz nélkül is fizethetünk a Volánbusz járatain

Szeptembertől a Volánbusz valamennyi helyközi járatán lehet majd készpénzmentesen fizetni a jegyekért és a bérletekért – közölte a társaság.

A Volánbusz június második felében Pest megyében kezdi meg a készpénzmentes fizetés kiterjesztését, szeptember végéig pedig országszerte 5330 autóbuszon helyeznek el POS-terminált.

A terminálok nemcsak bankkártya, hanem a fizetésre alkalmas applikációval rendelkező okoseszközök (okostelefon, okosóra) használatát is lehetővé teszik.

Hirdetés

A nyitókép forrása: Volánbusz

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20240530_volanbusz-keszpenzmentes-fizetes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagyot hízott osztalékokból Mészáros Lőrinc bankszámlája

Tucatnyi céges közgyűlésen vett részt Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos az elmúlt hetekben, órák alatt döntött …