2020. május 26., keddMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2020.05.26. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Hamarabb zárnak áprilistól a Tescók

Hirdetés

Hamarabb zárnak áprilistól a Tescók


A megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva számos áruházunk nyitvatartását megváltoztatjuk. Az új nyitvatartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez

– közölte a Magyar Nemzettel a Tesco Globál Áruházak Zrt.

A vásárlókat az áruházak bejáratainál és weboldalukon fogják tájékoztatni a megszokottól eltérő nyitvatartásról, a változások április 2-án lépnek életbe.

Az eddig éjjel-nappali Tesco hipermarketek 6 és 22 óra között lesznek nyitva. Az Expressz üzletek eddig 6-tól 22 óráig működtek, a jövő hónaptól kezdve két órával hamarabb, vagyis 20 órakor zárnak.

Hirdetés

Nem csak a Tesco lépte meg a rövidebb nyitvatartást, csütörtökön jelentette be a Spar, hogy az üzleteik hétfőtől péntekig általában 6:30 és 19 óra között, szombaton és vasárnap áruházanként eltérő idősávban lesznek nyitva, az Aldi pedig még a hétvégén számolt be arról, hogy boltjai rövidített nyitvatartással üzemelnek.

Új nyitvatartási rend lép életbe a Sparnál

Egyre több magáncégnél jelenik meg a honvédelmi irányító törzs, köztük több bolthálózatnál is. Az átlagember ebből még semmit nem érzékel, de később még szembesülhet különböző korlátozásokkal. Fazakas Balázs ügyvéddel beszéltük át, mi várható.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200327_Hamarabb_zarnak_aprilistol_a_Tescok#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Egyelőre nincs gond a Netflix kínálatával, de az év második felében már lehetnek problémák – nyilatkozott …