2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Gyökerestül kiirtotta hatalmas Wales-i almáskertjét a Heineken

Hirdetés

Gyökerestül kiirtotta hatalmas Wales-i almáskertjét a Heineken

Több ezer almafát vágtak ki a Heineken Monmouthshire-i ültetvényén. A Nagy-Britannia legnagyobb cider- (almabor-) gyártójának számító cég ugyanis értékesíteni akarja a területet, ahol eddig az ital alapanyagát termelték. 

A Penrhos almáskert tarra vágását azzal indokolták, hogy túl sok felesleges almájuk van, miközben csökken az almabor iránti kereslet.

A cég szerint a munkálatok során betartották a környezetvédelmi jogszabályokat, de a természetvédők aggódnak a madarakért. A fejleményről beszámoló BBC videón is megmutatja a pusztítást.

Hirdetés

Borítóképünk illusztráció.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20240427_tarvagas-almafa-almaskert-heineken-cider-almabor-wales#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napi 901 millió forint – ennyivel nőtt Mészáros Lőrinc vagyona az elmúlt évben

Elérte a 990 milliárd forintot Mészáros Lőrinc vagyona, ami egy év alatt jó másfélszeres növekedést …