2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Görög multi veheti át a Malév GH helyét Ferihegyen

Görög multi veheti át a Malév GH helyét Ferihegyen

Ismét négyszereplősre bővülhet a földi kiszolgálás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, mivel a délkelet-európai piacon meghatározó görög Goldair csoport a BHS Handling Kft. felvásárlásával terjeszkedik a kelet-közép-európai régióban – adta hírül az Airportal.

A lap szerint a BHS Handling Kft., amely a cégjegyzéki adatok szerint Goldair BHS Kft.-re változtatta a nevét, januárban szerezte meg a repülőgépek és légiutasok teljes körű kiszolgálásához szükséges hatósági engedélyeket.

Az Airportal emlékeztetett: Ferihegyen a földi kiszolgálás két legnagyobb szereplője a brit Menzies és a török Celebi, a harmadik pedig a hazai nagyvállalatok tulajdonában lévő Airport Service Budapest. A Goldairrel újra négy versenytárs működhet a területen azután, hogy júniusban megindult az állami hátterű Malév Ground Handling Zrt. felszámolása fizetésképtelenség miatt.

A szaklap megjegyezte: a Goldair csoport Görögország vezető logisztikai és szállítmányozási vállalata, amely több mint 30 repülőtéren van jelen. Nemcsak a légi, hanem a vízi és a vasúti közlekedésben, a logisztikai iparágban és a turisztikai szektorban is meghatározó szereplő. Tulajdonosa Kallinikosz Kallinikosz, aki Görögország egyik legbefolyásosabb vállalkozója.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200730_malev_gh_goldair_csoport_liszt_ferenc_nemzetkozi_repuloter_foldi_kiszolgalas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Lassan tér vissza az élet a budapesti plázákba

Lassan tér vissza az élet a budapesti plázákba

A plázákban üzemelő, nem élelmiszer jellegű üzletek júliusi árbevétele átlagosan 10-20 százalékkal maradt el az …