2023. december 12., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.12. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Évtizedekkel ezelőtti sorban állást idézett az első hazai McDonald’s újranyitása

Hirdetés

Évtizedekkel ezelőtti sorban állást idézett az első hazai McDonald’s újranyitása

A 35 évvel ezelőtti első megnyitást idézte az az érdeklődés, ami a McDonald’s Régiposta utcai éttermének felújítását követő újranyitását kísérte.

A szombat délutáni újranyitás előtt – akárcsak az első 1988-as első nyitást követően – hosszú sorban álltak a bebocsátásra (és a beígért ingyen menüre) váró vendégek. A Szeretlekmagyarorszag.hu szerint 100 méteres volt a sor.

Az étterem felújítása a napokban készült el, pénteken Rácz Jenő séf készítette különleges menü kaptak a leghűségesebb vendégek.

Hirdetés

A globális étteremlánc tagjait másutt az izraeli-palesztin konfliktus foglalkoztatja, erről itt olvashat:

 

Az izraeli-palesztin háború nem várt mellékszála: egymásnak szólogatnak be a McDonald’snál

A gyorsétteremlánc izraeli partnercége az izraeli katonáknak oszt ingyenburgereket, míg a szaúdi, a kuvaiti, az ománi, a jordániai, a törökországi és az Egyesült Arab Emirátusokban működő partnervállalatok a gázai palesztinoknak küldenek segélyt.

A McDonald”s egyébként a közelmúltban frissítette a hamburgerek készítésének módját, amiről pedig itt írtunk:

 

Stikában elkezdett máshogy főzni a McDonald’s

A gyorsétteremlánc apróbbakat csavart a burgerek készítési folyamatán, így kicsit megváltozott ezek íze és állaga. A folyamat hónapokkal ezelőtt indult meg, és mostanra az összes magyarországi étterembe begyűrűzött. Megkóstoltunk három szendvicset, és arra jutottunk, hogy a módosításokat valószínűleg csak a hardcore mekisek veszik észre, kivéve a Big Mac salátaváltozását: az a kocamekiseknek is egyből fel fog tűnni.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20231021_mcdonalds_regi_posta_utca_etterem_ujranyitas_sorban_allas_gyorsetterem#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

2024-ben is elérhető lesz a Széchenyi Kártya Program a kkv-k számára, a feltételek sem változnak

Továbbra is változatlan feltételek mellett lesznek elérhetők a kis- és középvállalkozások számára a Széchenyi Kártya …