2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Elképesztő határon jutott túl a világ leggazdagabb emberének cége

Hirdetés

Elképesztő határon jutott túl a világ leggazdagabb emberének cége

A Louis Vuitton, a Moët & Chandon és a Hennessy, valamint a Givenchy, a Bulgari és a Sephora márkák anyavállalata az első olyan európai vállalat, amelynek piaci értéke átlépte az 500 milliárd dollárt – számolt be róla a CNBC.

A világ leggazdagabb emberének, a francia Bernard Arnaultnak a cége április elején 17 százalékos forgalomnövekedésről számolt be. Idén 32,8 százalékkal nőtt a vállalat piaci értéke.

Az LVMH a 2022-es évre 79,2 milliárd eurós bevételről számolt be, ez már a második egymást követő évben jelentett rekorderedmény.

Hirdetés

A párizsi székhelyű cég arra számít, hogy Kína a koronavírus-járvány utáni újranyitásával tovább növekszik majd a forgalma, az ázsiai országból jövő turisták ugyanis komoly bevételi forrást jelentenek az európai luxusiparnak.

A Forbes dollármilliárdosokat számon tartó listája szerint Arnault jelenleg is a világ leggazdagabb embere

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230424_lvmh_louis_vuitton_luxus_nyereseg_bernard_arnault#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 80-90 százalékos leépítés jöhet a Zalakerámia tófeji gyárában

80-90 százalékos leépítés jöhet a Zalakerámia tófeji gyárában

Csoportos létszámleépítés lesz a Zalakerámia tófeji gyárában, a részleteket várhatóan szerdán jelentik be az osztrák …