2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Blikk: Pénzzé teszi néhai férje után maradt örökségét Vajna Tímea

Hirdetés

Blikk: Pénzzé teszi néhai férje után maradt örökségét Vajna Tímea

Titokban Magyarországon járt Vajna Tímea annak érdekében, hogy végérvényesen rendezze az itteni pénzügyeit — derül ki a Blikk cikkéből. A lap egy üzleti körökben bennfentes forrására hivatkozva azt állítja, hogy Andy Vajna özvegye teljes mértékben fel kívánja számolni a magyarországi üzleti érdekeltségeit és ennek része, hogy megválik az Erzsébet téri Nobu luxusétteremben lévő részesedésétől is.

Mostanra ez maradt Vajna utolsó itthoni céges kötődése, holott korábban még tizeneggyel rendelkezett. Az özvegyet tanácsadóként segíti új vőlegénye is, aki szintén megszünteti kapcsolatát a céggel. Vajna az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyalt a tulajdonosváltásról.

„A Nobu nevű éttermet üzemeltető BUNO Vendéglátóipari Kft. egyik tulajdonosa az AV Investments Kft., amelynek egyik vezető tisztségviselője Vajna Tímea. Az AV Investment Kft. tulajdonosa pedig a Cinergi Entertainment LLC, amely egy Las Vegasban székelő cég, ahol Tímea Falconellóval együtt vezető tisztséget tölt be” – magyarázta a Blikknek a Bank360 szakembere.

Hirdetés

Vajna döntése nem nevezhető túlságosan meglepőnek, lévén, hogy korábban már kijelentette, hogy az Egyesült Államokban tervezi folytatni életét, korábban már megkapta az amerikai állampolgárságot is.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230327_Vajna_hagyatek_orokseg_Nobu_eladas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Szép nyereséggel zárta első teljes évét Orbán Viktor lányának cége

Ugyan csak 2021 decemberében hozta létre tanácsadó cégét a miniszterelnök lánya, Szokira-Orbán Sára, már az …