2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Bezár az egyik legjobb budapesti halas étterem

Hirdetés

Bezár az egyik legjobb budapesti halas étterem

December 20-ával bezár a Halkakas – jelent meg a közlemény az étterem hivatalos Facebook-oldalán kedden. „Az elmúlt két és fél évben rengeteget küzdöttünk, hogy a felszínen maradjunk, de a tervezhetetlenség, az alapanyagunk körüli bizonytalanság (lesz-e és mennyiért) és a gazdasági körülmények arra a döntésre sarkalltak minket, hogy egyelőre elbúcsúzzunk tőletek” – írják.

Azonban a közleményben maradt némi biztatás is: „a Halkakassal biztosan fogtok még találkozni, nem szűnünk meg teljesen, de bizonytalan időre visszavonulunk”.

A Halkakas tíz éve indult, akkor a Veres Pálné utcában. Később a Dohány utcába költöztek, második egységüket februárban nyitották meg a Margit körúton. Bár utolsó nyitvatartási napjuk december 20-a, kommentben azt írták, hogy karácsonyi menüt még fognak készíteni, azokat december 23-án és 24-én lehet majd átvenni.

Hirdetés

 

A Cserpes, a Leves és a Halkakas – Nagyítás-fotógaléria

Halbisztró, tejivó, levesbár, háztáji piac – sorra nyílnak Budapesten a színes és szinte pillanatok alatt befutó gasztroterek. Olyan fiatalok állnak össze, akik sosem vendéglátóztak, mégis úgy érzik, ők lesznek azok, akik betömik a piacon tátongó lyukakat, és nem is igen lőnek mellé. A városnak egyértelműen kell a bio, a magyar és a retro is.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221213_halkakas_bezaras#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Lemond posztjáról az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója

Lemond posztjáról az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója

Júniusban távozik Almássy Gabriella, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója a társaság éléről. Lemondását a Vienna Insurance …