2020. október 1., csütörtökMa Malvin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.10.01. Malvin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Az Origo volt tulajdonosa most a gyógyszergyártásban próbál szerencsét

Az Origo volt tulajdonosa most a gyógyszergyártásban próbál szerencsét

Közös irányítást szerzett a Gemil Pharma Zrt. nevű cég felett Herczku Milán, Pásztor Gergely, az állami tulajdonú Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a Drycom Kft. – idézi a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) honlapján megjelent hirdetmény fontosabb részeit az Mfor.hu. A lap szerint mindez azért is érdekes, 

mert a Drycom Száraz István volt Origo-tulajdonos érdekeltsége.

A Gemil Pharmát 2018. június 12-én alapították, fő tevékenysége a gyógyszergyártás és gyógyszerekkel való kereskedés – írja az Mfor.hu, amely a céginformációs lapot átnézve más érdekességre is bukkant. Eszerint a Gemilnél értenek a tisztítószer- és testápológyártáshoz, a biotechnológiai kutatás-fejlesztéshez, a számítógépes programozáshoz, az információ-technológiai szaktanácsadáshoz, a pr és kommunikációs feladatok ellátásához, valamint film-, video-, televízióműsor-gyártáshoz is.

A cikkben megjegyzik, hogy Száraz István (aki nyitóképünkön középen látható) teljesen új területen próbálja most ki magát, mivel a gyógyszergyártásban eddig még nem szerzett tapasztalatot.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200915_origo_szaraz_istvan_gyogyszergyartas_gemil_pharma_zrt#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Újjáépült a kereskedőházak hálózata, amin még mindig Orbán török barátja keresi a legtöbbet

Újjáépült a kereskedőházak hálózata, amin még mindig Orbán török barátja keresi a legtöbbet

Ugyan egyáltalán nem verték nagydobra, de szeptember elején távozott a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Zrt. …