2020. szeptember 29., keddMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Az Amazon betiltotta az USA-ban a magok árusítását

Az Amazon betiltotta az USA-ban a magok árusítását

Ezentúl csakis amerikai eladók kereskedhetnek magokkal az Amazonon, az amerikai online kereskedő bejelentette, hogy szeptember 3-tól megtiltotta minden külföldinek, hogy magokat értékesítsen a felületén keresztül az USA-ban – számolt be a hírről a BBC. Ha valaki mégis így tesz, azt le fogják tiltani.

A döntést azt követően hozták meg, hogy augusztus végén amerikaiak ezrei kaptak ismeretlen eredetű, titokzatos magokat tartalmazó csomagokat, többnyire Kínából. A hatóságok arra figyelmeztették a lakosokat, hogy ne ültessék el a magokat, mert azok veszélyesek lehetnek.

Múlt héten ugyanerre hívta fel a figyelmet a Nébih is: eszerint Magyarországra is küldhettek rejtélyes, kéretlen magcsomagokat Ázsiából.

Vélhetően a magcsomagok egy globális „brushing” akció részei: ezáltal az online kereskedők kamu megrendeléseket generálnak így maguknak, alacsony értékű termékeket küldenek szét, hogy pozitív értékeléseket csikarjanak ki.

Azt egyelőre nem jelentették be, hogy az új szabályt más országokban is érvénybe léptetik-e az Amazonnál, holott már több országból, köztük az Egyesült Királyságokból is megerősítették, hogy érkeztek ilyen kéretlen magcsomagok.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200907_Az_Amazon_betiltotta_az_USAban_hogy_magokat_adjanak_el_rajta_keresztul#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Adócsökkentést lengetett be Varga Mihály, de a kormány lemond a koronavírustesztek után szedett sarcról is

Adócsökkentést lengetett be Varga Mihály, de a kormány lemond a koronavírustesztek után szedett sarcról is

Új javaslatokkal állt elő a gazdaságvédelmi operatív törzs (GOT), ezeket a testület vezetője, Varga Mihály …