2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Átveszi a Commerzbank ügyfeleit az Erste, bankszünnapok jönnek december elején

Hirdetés

Átveszi a Commerzbank ügyfeleit az Erste, bankszünnapok jönnek december elején

December elsején átveszi a Commerzbank Zrt. ügyfeleit az Erste Bank Hungary, emiatt a pénzintézet szolgáltatásai korlátozottan lesznek elérhetőek december elején – közölte az Erste Bank Hungary csütörtökön.

A commerzbankosok november utolsó napján már néhány szolgáltatást korlátozottan érhetnek csak el, míg december elsején és másodikán nem lesz módjuk tranzakciókat végrehajtani – írják.

Az Erste fiókjai december másodikán, pénteken zárva lesznek, a pénzintézet pedig bankszünnapot tart az ezt követő hétvégén is. A közlemény szerint az Erste lakossági ügyfeleinél az online szolgáltatásokat ez nem érinti jelentősebben, többek között a nem azonnali és a csoportos átutalásoknál, a devizakonverziók esetében számíthatnak lassulásra.

Hirdetés

A vállalati ügyfelek esetében a bankszünnapok idején az online csatornák sem lesznek elérhetőek, a kártyák azonban vásárlásra és készpénzfelvételre is használhatóak lesznek. December 5-től az összes ügyfél korlátozások nélkül érheti majd el az Erste megszokott szolgáltatásait.

Tavaly decemberben jelentette be az Erste, hogy megveszi a német bank magyarországi leányvállalatát, a Commerzbank Zrt.-t. Az Erste Bank piaci részesedése a vállalati hitelezési szegmensben 10 százalék fölé emelkedik az akvizíciót követően.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221117_commerzbank_erste_bankszunnapok#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Előfizetéses szolgáltatást indít a Wolt, házhozszállítási díj nélkül rendelhetnek a vásárlók

Előfizetéses szolgáltatást indít a Wolt, házhozszállítási díj nélkül rendelhetnek a vásárlók

A magyar gyorskereskedelmi piacon elsőként vezeti be az ingyenes kiszállítást a Wolt, egy havi 1490 …