2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Alig van forgalma a tapasztalatok szerint, a parlamenti posta mégis nyitva marad

Hirdetés

Alig van forgalma a tapasztalatok szerint, a parlamenti posta mégis nyitva marad

Hétfőtől országszerte 366 postahivatal zárt be, a parlamentben működő, tehát csak az ott dolgozók által használható posta továbbra is nyitva tart – figyelt föl rá az RTL Híradó. A képviselők és a dolgozók ezen a kirendeltségen sorbaállás és az épület elhagyása nélkül tudják intézni ügyeiket.

Bár a Magyar Posta azzal indokolta a parlamenti postahivatal nyitvatartását, hogy az maximálisan le van terhelve, a Híradó stábja nem így tapasztalta – azt írják, a néhány négyzetméteres helyiségben mindig legfeljebb egy-két embert találtak, amikor a múlt héten többször is ellátogattak az intézménybe.

Hirdetés

A Magyar Postát ennek kapcsán arról is kérdezte az RTL, hogy a parlament őszi ülésszakánák decemberi befejezésével a postahivatalt is bezárják-e. A vállalat azt írta, hogy a posta forgalma nem indokolja az ideiglenes szüneteltetést sem.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221114_Alig_van_forgalma_tapasztalatok_szerint_a_parlamenti_posta_megis_nyitva_marad#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Az állam már spórol a beruházásain, a külföldi cégek hozzák ide a pénzüket

Az állam már spórol a beruházásain, a külföldi cégek hozzák ide a pénzüket

Az idei harmadik negyedévben az egy évvel korábbinál 7,7 százalékkal több beruházás volt Magyarországon – …