2020. május 27., szerdaMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.27. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / A TV2 elnöke vette meg az IndaMedia felét

Hirdetés

A TV2 elnöke vette meg az IndaMedia felét

Az IndaMedia Csoport társtulajdonosa lett Vaszily Miklós, a TV2 csoport elnöke, miután megvásárolta a médiacsoport 50 százalékos tulajdonrészét Oltyán Józseftől – erősítette meg Vaszily a Portfolionak adott interjújában.

Az IndaMedia Csoporthoz tartozik többek között a napi.hu, a port.hu, a divany.hu, vagy épp a totalcar.hu. Az egyik legfontosabb tagja a csoportnak azonban az Indamedia Sales Kft., a cég, amely az Index – és a csoporthoz közvetlenül tartozó portálok – hirdetési felületeit értékesíti.

Vaszily Miklós 2001 és 2009 között a Portfolio.hu-t kiadó Netmédia Zrt. vezérigazgatója és résztulajdonosa volt. Az Indamedia elődjénél, a CEMP-nél 2005 és 2009 között volt vezérigazgató, majd 2010 és 2014 között az Origo Zrt. vezérigazgatójaként dolgozott. Később az MTVA vezérigazgató-helyettese, majd vezérigazgatója, és az Echo TV vezérigazgatója volt. 2019 januárja óta a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatósági elnöke.

„Viszonylag rövid idő alatt meg tudtunk állapodni az eladóval, aki 50 százalékos tulajdonosi részesedéssel rendelkezett az Indamedia Csoportban, hasonlóan tulajdonostársamhoz, Ziegler Gáborhoz, aki a cégben az operatív vezetést látja el” – mondta Vaszily.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy az Index érzékelhet-e bármilyen változást, Vaszily megemlítette, hogy maga a portál egy alapítvány tulajdonában van, az Indamedia Sales csak a hirdetési felületeket értékesíti. A portál vezetőinek feladata „az, hogy minden politikai oldaltól független, minden beállítottságú olvasónak szerethető online médiacéget csináljanak, és a legnagyobbak legyenek, ennyi az elvárás feléjük” – tette hozzá.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200331_A_TV2_elnok_vaszily_indamedia#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Pár hónapon belül gondok lehetnek a Netflixnél

Egyelőre nincs gond a Netflix kínálatával, de az év második felében már lehetnek problémák – nyilatkozott …