2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / 525 millió forintot vett ki Szijjártó felesége a rejtőzködő cégéből

Hirdetés

525 millió forintot vett ki Szijjártó felesége a rejtőzködő cégéből

Az előző évi 545 után ezúttal 403 millió forint profittal zárta az évet az Interior Design Kft. – vette észre a 444 a céges beszámolót. Ha ez a név nem mond sokat, az nem csoda: ez Szijjártó Péter feleségének vállalkozása, amely úgy hoz évről évre ehhez hasonló számokat, hogy nyilvánosan szinte elérhetetlen.

A vállalkozásnak sem honlapja nincs, sem nyilvános elérhetőséget nem adtak meg hozzá. Ehhez képest folyamatosan növekszik a bevétel, ezúttal 1,5-ről 1,7 milliárd forintra.

Szijjártó-Nagy Szilvia pedig nemcsak egy az egyben kivette a teljes nyereséget osztalékként, hanem még az eredménytartalékból is hozzátett ehhez valamennyit. Így összességében 525 millió forint osztalékkal gazdagodhatott a jól elvégzett munka után.

Hirdetés

Bemutatjuk a Fülöp családot, amely több szálon is összefonódott a Szijjártó-bizniszekkel és a külüggyel

Az egyik testvér 30 évesen, biológusként Szijjártó feleségének titokzatos, milliárdos árbevételű cégét vezeti. A másik testvér Szijjártó kabinetfőnökével házasodott össze, és közös cége van Szijjártó feleségével. A harmadik testvér nemrég kapott külföldi állást a külügytől. A negyedik testvér pedig a családi céget vezeti, amely az elmúlt években több mint 200 millió forint közpénzt kapott, ennek harmadát olyan fejlesztésre költötte, amit azóta sem tudott eladni.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20240531_525-millio-forintot-vett-ki-szijjarto-felesege-a-rejtozkodo-cegebol#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagyot hízott osztalékokból Mészáros Lőrinc bankszámlája

Tucatnyi céges közgyűlésen vett részt Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos az elmúlt hetekben, órák alatt döntött …