2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / 16 millió fontról mondott le Cristiano Ronaldo

Hirdetés

16 millió fontról mondott le Cristiano Ronaldo

500 ezer fontot keresett minden héten a Manchester United csapatánál Cristiano Ronaldo, ahol a vége felé több időt töltött a kispadon, mint a pályán. A neves angol klub mindenesetre megköszönte a támadó hozzájárulását a sikerekhez: 346-szor viselte a Manchester United mezét, és 145 gólt lőtt.

A portugál sztár is rövid közleményben búcsúzott a klubtól: “szeretem a Manchester Unitedet, szeretem a szurkolóit. Ennek ellenére úgy érzem, hogy itt az ideje annak, hogy új kihívás után nézzek”- írta a 37 éves csatár, aki jelenleg Katarban van a portugál válogatottal a futball-világbajnokságon.

Miért távozott villámgyorsan Ronaldo régi sikerei színteréről? A múlt héten egy televíziós interjúban bírálta a klub tulajdonosát és edzőjét, méghozzá olyan nyersen, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá vált: számára immár nincs hely a Manchester Unitednél. A klub jogászai gyorsan le akarták zárni az ügyet, mert el kívánták kerülni a hosszú pereskedést a világsztárral, aki első szereplése során oly sok sikerhez segítette a csapatot.

Hirdetés

Az interjú után nemcsak a tulajdonosnak és az edzőnek lett elege Cristiano Ronaldoból, de a csapattársaknak is. A Daily Mail ezt finoman úgy fogalmazta meg, hogy a játékosok ambivalens magatartást tanúsítanak a portugál csatárral szemben.

Mi lesz ezután?

Ronaldoval az interjú után közölték: nem látják szívesen a Manchester United pályáján. A Sportsmail értesülései szerint már a múlt héten tárgyalásokat kezdett Cristiano Ronaldo a Bayern Münchennel, amely nemrég veszítette el sztár csatárát, Lewandowskit. A lisszaboni Sporting, ahol Ronaldo elkezdett az élvonalban focizni, szintén érdeklődik, de ehhez az elkényeztetett sztárnak engednie kellene az árból. Jorge Mendes, a sztár ügynöke úgy nyilatkozott, tisztában vannak azzal, ha Európában akarnak maradni, akkor be kell érniük kevesebbel. Sok öregedő szupersztár az Egyesült Államokban folytatta, mint David Beckham vagy Kínában mint Didier Drogba. Újabban a Közel-Keleten is vásárolnak európai vagy latin-amerikai sztárokat. A Daily Mail szerint Ronaldo már kapott ajánlatot nyáron Szaúd-Arábiában: több mint 300 millió fontot kínáltak akkor, de Ronaldo nemet mondott.

A sztár magabiztos: “golyóálló vagyok. Vasból van a vértem. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, én kimondom, amit akarok” – hangsúlyozta az ötszörös aranylabdás, akinek mellesleg a legnagyobb a reklámvonzó képessége a futballsztárok közül.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221123_16_millio_fontrol_mondott_le_Cristiano_Ronaldo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 40 százalékkal is drágulhat a közös költség jövőre a társasházakban

40 százalékkal is drágulhat a közös költség jövőre a társasházakban

Komolyan megnehezíti a társasházak lakóinak és kezelőinek életét a válság. Az elszálló infláció és a …