2020. szeptember 23., szerdaMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / 135 millió forintért vesznek szőnyegeket a Parlamentbe

135 millió forintért vesznek szőnyegeket a Parlamentbe

135,6 millió forintot költ szőnyegekre az Országgyűlés Hivatala – írta meg az Mfor. A nyolc szőnyegről szóló pályázatot először júniusban írták ki, de az a kör eredménytelen lett, mert az egyetlen pályázó visszavonta az ajánlatát. Ezért újra kiírták a tendert, ugyanaz a cég indult el, és ezúttal nyert is.

A 8 darab, összesen 269 négyzetméter területnyi szőnyeg az Országház Nándorfehérvári termébe és annak előterébe, valamint a Pázmándy termébe kerül majd. Ezek gyapjúszőnyegek lesznek, kézi csomózással készülnek, mintásak lesznek és 8 mm flórmagassággal kell rendelkezniük.

A munkát a békésszentandrási Art-Kelim Kft. nyerte el. A céget mi is meglátogattuk három éve, amikor az Országház felsőházi társalgójának új szőnyegét készítették épp. A négyezer lelkes falu az utolsó hely Magyarországon, ahol ilyen minőségben készülnek kézzel csomózott szőnyegek, a magyar perzsa első és utolsó fellegvára is ez.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200910_szonyeg_parlament_kozbeszerzes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Botrány az Aldi-birodalomban: saját anyját perelte be az egyik örökös

Botrány az Aldi-birodalomban: saját anyját perelte be az egyik örökös

Az Aldi alapítójának unokája azzal vádolja édesanyját, hogy jogtalanul hatalmas összegeket vett ki a cég …