2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Robert De Niro filmstúdiót álmodott New Yorkba

Hirdetés

Robert De Niro filmstúdiót álmodott New Yorkba

A hatszázmillió dolláros filmstúdió végre megkapta az engedélyeket, felépülhet New York Queens városrészének Astoria negyedében – írja a CNN. A terveket több mint két éve terjesztették elő engedélyezésre, a projekt most elnyerte a New York-i Építésügyi Minisztérium jóváhagyását.

Ultramodern megvalósítás

Ahogy a kivitelezésért felelős dán cég, a Bjarke Ingels (ez a sztárépítész neve is) Group oldalán olvashatjuk, a terület meghatározott mérete (az East River határolja) inspirálta őt a világ első függőleges reklám-, televíziós és kreatív stúdiójának megtervezésére. A Manhattanre néző, 5,25 hektáros terület a Steinway & Sons nagy múltú zongoragyártó cég raktára volt. 

A stúdiót elemelik a földtől, hogy védve legyen az áradásoktól, így viszont az épület alatti üres tér használhatóvá válik. Ingelsék ide kamion- és szállítójármű-parkolót képzelnek, ami így nem foglalná el a környező utcákat, és megkönnyíti a ki-be pakolást is. Az épületben tizenegy, emeletes színpad is helyet kap, mindegyik 36 x 45 méter széles és 18 méter magas. A külső homlokzatot előregyártott, redőzött betonelemek borítják, amelyek nappal dinamikus, mozgó hatást keltenek a nap beesési szögétől függően. A hétemeletes épület várhatóan 2023 végén kezdi meg a produkciók gyártását, de lesznek benne kávézók, irodák is, a tetejét pedig

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/tudomany/2022/08/03/epiteszet-filmstudio-robert-de-niro-new-york-hollywood/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Holdon vannak lakható helyek

A Holdon vannak lakható helyek

A Hold felszínén több mint 200 gödör található, amiket már 2009-ben rögzített a NASA Lunar …