2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Jelentős támogatást kap az erdőtelepítés és az ökoszisztéma-helyreállítás

Hirdetés

Jelentős támogatást kap az erdőtelepítés és az ökoszisztéma-helyreállítás

A COP151 szerint már egymillió fajt fenyeget a kihalás veszélye, és a Föld felszínének 75%-a jelentősen megváltozott. Mivel az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport (IPCC) a biológiai sokféleség megőrzésére irányuló erőfeszítések terén nagyobb globális együttműködésre szólít fel, a L’Oréal a saját értékláncán túl is felgyorsítja a biológiai sokféleség iránt régóta fennálló elköteleződését.

Az alapon keresztül, amely eddig 22 millió euró értékű projektekre vállalt kötelezettséget, a L’Oréal bizonyított szakértelemmel rendelkező partnerekkel együttműködve támogatja a károsodott területek és mangrovefák regenerálódását, valamint a tengeri területek és erdők helyreállítását.

Forrás:
https://www.origo.hu/tudomany/20230421-jelentos-tamogatast-kap-az-erdotelepites-es-az-okoszisztemahelyreallitas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A tájtervezés fontossága a fenntartható vízgazdálkodásban

A kutatók a cikkben megfogalmazzák, hogy az édesvizek biológiai sokféleségének megőrzéséhez és ökoszisztéma-szolgáltatásainak biztosításához optimalizációs …