2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Hogy turbózzuk fel a legegyszerűbb mozgást, a sétát?

Hirdetés

Hogy turbózzuk fel a legegyszerűbb mozgást, a sétát?

A séta nagyszerű mozgásforma, mert bárhol, bármikor végezhető, bármilyen edzettségi szinttel. Ha egy villamosmegállót rendszeresen lesétálunk, már sokat teszünk az egészségünkért, és csak egy kényelmesebb cipő kell hozzá. A sétát azonban feldobhatjuk meditációs gyakorlatokkal, hogy még több jótékony hatása legyen a szervezetünkre.

Éberségi meditáció

Ezt a fajta elmélyülést hálaadással kezdjük, arra összpontosítsunk, amiért hálásak vagyunk. Gondolatban készítsünk listát azokról a dolgokról, amik jók és értékesek az életünkben, amikért hálásak lehetünk.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég az egészségre, a családra, a barátokra – hiszen ezeknél nincs is nagyobb öröm. Persze ha van mögöttünk egy világ körüli út is, akkor tovább hálálkodhatunk. Először, mondjuk, egymegállónyi szakasz lesétálása alatt egy dologra koncentráljunk, amiért hálásak vagyunk, majd a második megálló alatt válthatunk egy másik témára.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/tudomany/2022/08/07/seta-meditacio-vizualizacio-pihenes-relaxalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vízre bukkantak a Ryugu aszteroidából származó mintában

Vízre bukkantak a Ryugu aszteroidából származó mintában

Az 5,4 grammos mintát a Hajabusza–2 szonda gyűjtötte a Ryugu aszteroidáról. Az elemzést a Science …