2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Hemzsegnek az UFO-k, itt a Pentagon jelentése

Hirdetés

Hemzsegnek az UFO-k, itt a Pentagon jelentése

A 2021 júniusában nyilvánosságra hozott korábbi jelentésben szereplő 144 észlelés mellé a beszámoló szerint 247 új bejelentés érkezett, és 119 olyan esetet is jelentettek, amely korábban történt ugyan, de az előző összesítésbe nem került be.

A köznyelvben ufónak nevezett azonosítatlan tárgyakról főleg katonai pilótáktól érkeznek bejelentések, és továbbra is jellemzően korlátozott (katonai) és érzékeny légterekben bukkannak fel, rávilágítva az UAP-ok jelentette lehetséges biztonsági kockázatokra. 

A jelentés azonban nem zárja ki, hogy éppen az ezekre a területekre irányuló kiemelt figyelemnek köszönhető a jelenségek gyakoribb előfordulása.

Hirdetés

Az észlelések számának látványos emelkedését a jelentés részben azzal magyarázza, hogy az azonosítatlan jelenségeket ma már potenciális légiközlekedési biztonsági kockázatként vagy lehetséges ellenséges tevékenységként kezelik, részben pedig azzal, hogy az UAP-észlelések bejelentése kevesebb megbélyegzéssel jár, mint korábban.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tudomany/2023/01/14/ufoeszlelesek-pentagon-uap-azonositatlan-targyak-vizsgalatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Allergiás a pázsitfűfélékre? Erről tudnia kell!

Hónapokon át tartó szénanáthás tünetek A pázsitfűfélék rendkívül változatos családjába több ezer növényfaj tartozik, ezek …