2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Greta Thunberg jogosan támadta Andrew Tate-et? A férfiak tényleg kompenzálnak a sportautókkal

Hirdetés

Greta Thunberg jogosan támadta Andrew Tate-et? A férfiak tényleg kompenzálnak a sportautókkal

Az elmúlt hetekben több alkalommal borzolta internetes adok-kapokjával a kedélyeket Greta Thunberg és Andrew Tate.

A 20 éves, svéd klímaaktivista és a 36 esztendős bunyósból vált influenszer több alkalommal is sértegette egymást: Tate benzinfaló, korántsem zöld autóival provokálta Thunberget, mire ő Tate nemiszervének méretére tett megjegyzéssel támadt vissza, utalva arra, hogy a felszín mögött semmilyen hozzáadott érték nincsen vitapartnere mögött, viselkedésével és autóival csak kompenzál és felvág. 

Ez a balhé ugyan elült azóta, amióta Andrew Tate és testvére is letartóztatásba került, az embercsempészettel, nemi erőszakkal és szervezett bűnözői csoportok létrehozásával gyanúsított testvérek továbbra is a román hatóságok vendégszeretetét „élvezik”.  

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, nem csak a bűnüldöző szervekkel szemben maradt alul Tate, hanem a Thunberggel szembeni szájkaratéban is padlót fogott, ugyanis egy friss kutatásból kiderült, a sportkocsit vásárló férfiak többsége valóban kompenzál valamit a száguldó fenevadakkal.

A University College London kutatása szerint nem is akármit, ugyanis

kimutatható, hogy valaki nagyobb valószínűséggel vásárol sportautót, ha azt hiszi, hogy a nemi szerve az átlagosnál kisebb.

A Thunberg által használt „kis farok energia” kifejezés ugyan nem pont ezt jelenti, a kifejezés mégis részben erre is utal. Ez azt jelenti ugyanis, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tudomany/2023/01/17/greta-thunberg-andrew-tate-kritika-kutatas-bizonyitek-sportauto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Allergiás a pázsitfűfélékre? Erről tudnia kell!

Hónapokon át tartó szénanáthás tünetek A pázsitfűfélék rendkívül változatos családjába több ezer növényfaj tartozik, ezek …