2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Ez az egészséges nasi több szempontból jobb választás, mint bármely jutalomfalat

Hirdetés

Ez az egészséges nasi több szempontból jobb választás, mint bármely jutalomfalat

A kiegyensúlyozott étrendet követő kutyáknak nincs akkora szükségük a zöldségekre és a gyümölcsökre, mint az embereknek, de ez nem jelenti azt, hogy nem csemegézhetnek, ha szeretik őket. Van néhány olyan étel, ami azonban mérgező lehet a számukra, szerencsére a zeller nem ezek közé tartozik.

A zeller a kutyák számára biztonságos zöldségek közé tartozik. Csemegeként kell etetni, nem étkezés helyettesítőjeként, hacsak az állatorvos másképp nem rendelkezik. De mennyi zellert tudnak megenni a kutyák? A hasonló finomságok nem tehetnek ki a kutya napi étrendjének 10 százalékánál többet. Ebbe kell beletartoznia a zellernek is.

Hogy miért előnyös a zeller, és pontosan melyik részeit fogyaszthatják a kutyák, az Én Kutyám magazin cikkében elolvasható, amely ide kattintva érhető el.

Hirdetés

Társkiadványunk, Az Én Kutyám magazin által rendezett DOGZ Fesztivál és Konferencia 3 helyszínnel, kutyás szakemberekkel és közel 20 kutyás programmal vár minden érdeklődőt és kutyatartót szeptember 7-én. Látványos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tudomany/2024/07/08/kutya-kutyak-jutalomfalat-nasi-zeller/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így csavarják el a szívünket a kutyusaink

A kutyák bájos, szomorú tekintetének titka egy apró izomban, a „levator anguli oculi medialis” (LAOM) …