2020. október 2., péntekMa Malvin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.10.02. Malvin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Borravaló helyett 3 millió dollárt adott a pincérnőnek

Borravaló helyett 3 millió dollárt adott a pincérnőnek

A Sorsjegyesek című film 1994-ben került a mozikba, a főszerepet Nicolas Cage és Bridget Fonda kapta. Története szerint a főhős rendőr közös lottószelvényt tölt ki a pincérnővel, majd miután kihúzták a számokat, a nyeremény felét a nőnek adja. Mivel mindketten rossz házasságban élnek, a cselekmény tovább bonyolódik, de végül egymásra találnak.

A történet alapjául szolgáló közös lottósorsjegy valóban létezett, a szerelmi szál azonban fikció, már a filmesek költötték hozzá.

1984. március 30-án, péntek este Robert Cunningham rendőr a yonkers-i Sal’s Pizzériában töltötte az idejét. Már 30 éve volt a szakmában, az étteremben pedig törzsvendégnek számított. Általában Phyllis Penzo szolgálta ki, aki akkoriban már szintén 24 éve dolgozott a helyen. Robert mindig becsületesen jattolt, azon a márciusi estén viszont nem volt aprója, így valami mást javasolt a pincérnőnek.

Felajánlotta, hogy borravaló helyett vesz egy szelvényt az állami lottón, és az esetleges nyereményt elfelezik. Phyllis csak nevetett, de azért megtette a saját 3 számát, amihez a rendőr még másik 3-at választott. Legnagyobb meglepetésükre a következő napi sorsoláson ki is húzták mind a 6 számot.

Cunningham április 1-én, reggel 9-kor hívta a pincérnőt, aki még mindig aludt az előző napi munka után.

Mivel a bolondok napjáról volt szó, Phyllis először lekoptatta a zsarut, ő azonban kitartó maradt.

Végül a nő is elhitte a történetet, és örömében sikítani kezdett.

A sztori […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/tudomany/til/2020/09/13/sorsjegyesek-millio-dollar-pincerno-rendor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Új módszer a rák legyőzésére

Új módszer a rák legyőzésére

Sikeresnek bizonyult az a laboratóriumi és egereken végzett kísérletsorozat, amely nem gyógyszerekkel pusztítja el a …