2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Tudomány / Betiltják a szexet

Hirdetés

Betiltják a szexet

Az űrturizmust jelenleg csak kevesen engedhetik meg maguknak, a technika fejlődésének köszönhetően azonban idővel egyre több ember előtt nyílik lehetőség, hogy kijusson a világűrbe.

A szakértők szerint az extrém körülmények ellenére valószínűleg sokan nem fogják tudni elnyomni természetes ösztöneiket, pedig a világűrben folytatott aktus igen veszélyes lehet a felek számára: többek között ki lesznek téve az ionizáló sugárzás és a mikrogravitáció káros hatásainak is.

A szakemberek azt javasolják, hogy a leendő űrturistákat tájékoztassák a kockázatokról az utazás előtt, illetve írassanak alá velük egy nyilatkozatot. Felmerülhet a fogamzásgátlók alkalmazásának lehetősége is, ám a kutatók szerint nincsenek olyan tanulmányok, amelyek vizsgálták volna ezek hatásosságát a világűrben.

Forrás:
https://www.origo.hu/tudomany/20230427-egy-kutatocsoport-betiltana-a-szexet-a-vilagurben.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így működött Magyarországon az orosz propaganda

Így működött Magyarországon az orosz propaganda

Alekszej Guszev tüzérszázados az 1848-49-es magyar szabadságharc hőse volt. Illés Béla az Új Szó 1945. …