2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Visszatért az ufóhívő, aki új filmjében valódi X-aktákat jár körbe

Hirdetés

Visszatért az ufóhívő, aki új filmjében valódi X-aktákat jár körbe

Két évvel ezelőtt adta ki The Phenomenon című filmjének első ízelítőjét egy James Fox nevű rendező, aki úgy véli, ufók (azaz távoli rendszereken élő idegenek) márpedig léteznek, hiszen mi mások is okozhatnák azokat a furcsa égi jelenségeket, amiket olykor emberek is észlelnek.

A rendező most egy új munkával, a Moment of Contact nevű dokumentumfilmmel igyekszik a középpontba kerülni, amiben Brazíliában történt, megmagyarázhatatlan eseteket jár körbe. Ahogy ő fogalmaz: a mozi az X-akták igazi változata.

A Gizmodo szerint a sztori közzépontjában egy 1996-os eseménysorozat, és a brazil Varginha nevű településen látott néhány „alak” áll. Ezek a lakosság elmondása szerint azzal a kis járművel jutottak el hozzájuk, ami egy baleset következtében lezuhant, és aminek többen szemtanúi voltak.

Hirdetés

Fox talált olyanokat is, akik azt állították, hogy a megpillantott alakok legalább kétméteresek voltak, a bőrük olajos, a fejük pedig feltűnően nagy. (Azt már mi tesszük hozzá: a leírás alapján ez egy akármilyen ufós mozifilm jelenete is lehetett volna.)

A mostani filmben hírszerzési információkról is szó esik, de nyilatkozik többek közt atomtudós, illetve az ufológia területének néhány szakértője is. A munkát idén októberben tervezik bemutatni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220805_ufok_dokumentumfilm_moment_of_contact_james_fox_rendezo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Medgöbbentő videón látni, mit tesz a szárazság a talajjal

Medgöbbentő videón látni, mit tesz a szárazság a talajjal

A brit Readingi Egyetem tudósa, Rob Thompson arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Kirsályságban villámárvizekre lehet …